Yleensä aloittava pelaaja moninpelissä ei jätä nostamatta ensimmäisen vuoronsa vuorokorttia, koska aloittamisesta ei yleensä ole merkittävää etua. Käden uudelleen nostoihin on olemassa erilaisia variaatioita, mutta yksi yleisimmistä on seuraavanlainen: Ensimmäinen käden uudelleen nosto on ilmainen (ei käsikorttimäärän vähennystä), mutta sen jälkeen nostetaan aina yksi käsikortti vähemmän. Kortit, jotka vaikuttavat perusformaatissa molempiin pelaajiin, vaikuttavat tässä kaikkiin pelaajiin. Kortit, jotka vaikuttavat vain vastustajaan, vaikuttavat valittuun vastustajaan. Lisäksi itseensä vaikuttavat kortit vaikuttavat vain pelaajaan, jonka kortti on kyseessä.
Formaattia pelataan kuten peruskaksinpeliformaattia, mutta pelaajia on vähintään kolme. Pelaajat voivat kohdistaa iskunsa ja kykynsä keneen tahansa muuhun pelaajaan. Voittajaksi julistetaan pelaaja, joka on viimeisenä jäljellä.
Formaattia pelataan kuten peruskaksinpeliformaattia, mutta pelaajia on vähintään neljä, jotka muodostavat samankokoisen joukkueen. Joukkueet voivat kohdistaa iskunsa ja kykynsä mihin tahansa muuhun joukkueeseen. Voittajaksi julistetaan joukkue, jonka yksi tai useampi pelaajaa on jäljellä muiden joukkueiden kaikkien pelaajien kaaduttua.
Tässä formaatissa on vähintään neljä pelaajaa ja parillinen määrä pelaajia. Kaksi pelaajaa muodostaa samanaikaisesti pelivaiheet läpikäyvän yksikön. Kaikki kaksinpeleissäkin yksilölliset alueet ovat kuitenkin yksilöllisiä, ja yksittäisiin pelaajiin vaikuttavat asiat vaikuttavat edelleen yksilöihin. Joukkueet voivat jakaa tietoa ja suunnitella yhdessä. Joukkue joka aloittaa jättää välistä ensimmäisen vuoron vuorokortin nostamisen. Kaikki pelaajat lisäävät alussa pakkansa päältä seitsemän kilpeä perusformaatin viidestä kilvestä poiketen. Loppuiskua joukkueeseen voi yrittää vasta kun molempien pelaajien kilvet on murrettu. Joukkue häviää kun molempiin pelaajiin on tehty loppuisku. Jos pariutuvat pakat on suunniteltu tätä formaattia silmällä pitäen, niin silloin molemmissa pakoissa saa olla yhteensä enintään neljä samannimistä korttia.
Muodostetaan kaksi kolmen pelaajan joukkuetta, ja molemmista joukkueista laitetaan vuorotellen pelaaja istumaan koontapöydän ääreen. Toisin sanoen pelaajan molemmin puolin on aina vastustajajoukkueen pelaaja. Kuten normaalin koontakierroksen aikana, niin joukkuekoontakierroksenkaan aikana ei saa kommunikoida muiden pelaajien kanssa. Kaikki informaatio päätellään saaduista ja eteenpäin pistetyistä korteista. Kun pakat on muodostettu, niin jokainen joukkueen jäsen pelaa kertaalleen jokaista vastustajajoukkueen pelaajaa vastaan. Joukkue joka saavuttaa enemmän voittoja, voittaa koonnan.
Muodostetaan kolmen pelaajan joukkueita, joista jokaiselle jaetaan 10 buusteria. Näistä buustereista joukkue rakentaa yhdessä kolme 30 kortin pakkaa. Kolmikot pelaavat näillä pakoilla samanaikaisesti muita kolmikkoja vastaan. Otteluvoitto menee sille joukkueelle, jonka kolmikosta kaksi on voittanut ottelunsa toisen kolmikon pelaajaa vastaan.